website templates


THEATERTOUR ‘BYE BYE LOVE’


Organisatie muziekevenementen
Producent theatershows 
Muziekproducties 


THEATERTOUR ‘BYE BYE LOVE’

Mobirise

Wij richten momenteel alle pijlen op onze nieuwe theatertour ‘BYE BYE LOVE’.
Het is een unieke theatershow waarin het vooral draait om de heerlijke en absoluut onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers.

We nemen u mee op een muzikale reis door het bewogen leven van deze wereldbefaamde broers Don & Phil Everly en natuurlijk laten we ook een paar mooie blikken achter de schermen zien én horen. Het wordt een verrassende en veelzijdige show waarin u uiteraard de tijd krijgt om even heerlijk weg te dromen in hun prachtige ballads, maar even later ook uitbundig uit uw dak te gaan.


De rollen van Phil en Don worden respectievelijk ingevuld door de twee Britse artiesten Jay Simmons en Simon Burridge.
Deze twee geweldige vocalisten hebben  beiden een schat aan ervaring en kruipen op zeer natuurlijk wijze in de vocale huid van Phil & Don. 

MobiriseDe show wordt op professionele wijze muzikaal begeleid door een fantastische 5-koppige ‘Live Session Band’ bestaande uit Roy Poncin, Pepijn van Herk, Wesley Marotel, Alex Dutrieux en dit alles o.l.v. musical director Harold Roso.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze show, waar u tegelijkertijd een uniek T-shirt met exclusieve bedrukking kunt bemachtigen. De tour gaat op wo. 17 okt. van start in het prachtige Theater Agora in Lelystad.

    VOLG ONS!

© Copyright 2018 BUDIE Theater Productions - All Rights Reserved